Livet över kaffe

Livets små “morötter”

Vardagen är långt ifrån bara “namaste” och “glam”. Just av den anledningen är det viktigt att ha regelbundna höjdpunkter att se fram mot. Så kallade “morötter”. Åtminstone motiverar det mig.

Den närmsta framtidens “highlights”

Livets små "morötter"

Jag och Nitro i morse hos Bond.

Stimulans behöver ju nödvändigtvis inte innebära glansnummer för det är sällan de mest grandiosa vardagsinslagen som skänker störst mening till livet. Jag älskar min kaffestund på morgonen. Juicerna jag får hem varje söndagkväll som det perfekta avslutet på helgen. Min  hund. Ja, det har väl knappast undgått någon? Och jag blir genuint glad varje gång jag håller i min fina kamera. Kanske kan anses som småsaker i stunden … vardagliga tårtbitar, vilka är lätta att ta lite föregivna … men som jag skulle sakna oerhört, om de försvann. Och i morse fick jag äntligen bli fin i håret igen, efter att dragits med en trist utväxt under några veckor. Så nu känner jag mig fin i håret och är glad för det. Bara en sån sak!

Men det finns ändå några “top events” inom räckhåll, som jag ser riktigt mycket fram mot och gärna delar med mig av till dig!

Nya I am ready

Ja, du läste rätt! Vi har “bara” existerat sedan november (2017) men redan är det dags att uppdatera produkten. Under hela våren och sommaren har det planerats och fixats med den nya layouten.  Sajten kommer att få en modern, nytt utseende och sidan kommer bli så mycket mer tydlig och lättnavigerad. Till vår hjälp har vi anlitat den duktiga grafiska designer-studenten Sophie Zetterberg.

Vidareutbilda mig

Nu är det nära! Den 11 september börjar jag en kurs i grafisk formgivning. Som jag har sett fram mot det här. Jag har länge känt att jag vill vidareutveckla mig men tyckt det är svårt (i och med djungeln av utbud) att veta vilken utbildning och vad jag ska satsa pengarna på … dvs vilken kurs som är värd vad … Men jag tror på den här kursen och att just få tummen ur är första steget mot fortsatta studier och förhoppningsvis fler jobbuppdrag.

Tessans 40 årsfest

Say no more! Vad som händer i Viksberg stannar i Viksberg.

New York tillsammans med Mårten

I oktober ska jag och Mårten till New York. Han ska presentera mig för alla de smultronställen han har upptäckt där på sina filmresor. Vi ska, bland mycket annat,  yoga på Y7, shoppa på märkes-outlet och flyga helikopter. Ska bli både kul och värdefullt att få fyra dagars kvalitetstid tillsammans. Bara vi, på tu man hand. Utan prat om jobb, projekt och framtid. Bara vara i stunden. Tillsammans. Man behöver umgås  och skapa nya minnen tillsammans … annars lätt att man jobbar bort sin kärleksrelation, när man som vi, driver bolag tillsammans.

Livets små "morötter"

Par i kärlek och par i allt. Här höga på livet efter löppass och Redbull-event på DN-skrapans tak.

Men mest av allt … i skrivandets stund, där jag sitter och bloggar i djurkupén på SJ-tåget … ser jag fram mot att komma fram till Ystad – njuta av mammas goda mat (dricka “vatten” … “jippie”)  och äta Ottos glass … och avrunda kvällen med en lång och skön strandpromenad. Duscha och sova ut i i en härlig och skön säng. Jogga i sandskogen i morgon förmiddag. Njuta av livet när det är som bäst.

Livets små "morötter"

Nitro “packar”

.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply