Skönhet 40 plus

Skin Tech – allt i ett … litet välgörande ”skönhetspaket”

 Just nu känns det som om ALLT roligt händer exakt samtidigt och jag välkomnar varmt denna så kallade “ketchupeffekt” med stor tacksamhet och ödmjukhet … Med medvetenheten om att denna positiva “vibe” lika snabbt kan vara över som den kickade in. Men oavsett vilka överraskningar den närmsta framtiden har att erbjuda, kunde inte den här veckan ha börjat bättre!

Flora – den nya skönhetssalongen i Vasastan

Häromdagen träffade jag min vän Therese över en vegetarisk lunch och som “dessert” fick jag komma och kika (känna) på Therese nya salong FLORA på Upplandsgatan 35. Therese som har jobbat som hudterapeut så länge jag har känt henne, gjorde en ny behandling på mig, en kemisk och supereffektiv peeling som heter SKIN TECH.
Denna välgörande allt i ett-Peeling-behandling erbjuder helhetspaketet för kvinnan mitt i livet … Anti aging och exfolierande… Boostar Collagen (ett fiber-berikande protein) och Elastinet (proteinet i bindväven) samt sätter fart på blodcirkulationen i hyn. Hyn får sin välbehövliga fräschör, vilket är perfekt efter sommaren när huden är lite “trött” (grå?) på grund av all sol och döda hudceller. (Eller är det bara min?)

Något av det bästa, tycker jag, är att behandlingen går snabbt att göra … Bara två produkter och in och ut på 20 kvicka minuter. Som en biltvätt … fast för fejset! En så kallad ”quick fix” i positiv bemärkelse som du kan göra på lunchen. ÄVEN om (och kanske FÖR ATT) du ska dyka direkt in i ett kundmöte efteråt. Du kommer få det där åtråvärda GLOWET och känna dig lika fräsch som en rosenkindad tjugoåring i en resereklam.

Gratis hudanalys och konsultation

Therese föreslår att man gör Skin tech- behandlingen som en KUR under några sammanhängande veckor, och två gånger om året. Men beroende på hudtyp och behov, såklart. Det där är ju högst individuellt vad man behöver. Därför inleder alltid Therese varje behandling med en gratis och grundlig analys/konsultation … och ALLTID, har hon kundens bästa i fokus.
Therese är ingen ”krängare” som prackar på dig dyra lyxprodukter du inte behöver. Den sidan av henne uppskattar jag oerhört mycket. Som kund kan man ju lätt känna sig lite utsatt där under lampans terrarie-vita sken … och när hudterapeuten anmärker ens yt-torra hy, samtidigt som hen skeptiskt undrar när man senast smörjde in sitt åldrande fejs med en vettig nattkräm. Där och då, i detta utsatta läge, är man ju nästan beredd att köpa allt man blir rekommenderad. Men som sagt, sån är inte Therese. Hon är väl medveten om att många inte har obegränsat ekonomiskt utrymme för ytliga saker som hudvård. Hyra, mat och dasspapper kommer först, det är sedan gammalt!

PS Vill du komma i kontakt med Therese kan du göra det genom mig eller mejla [email protected] DS

Skin Tech – allt i ett … litet välgörande ”skönhetspaket”

Jag och Therese testar ett nytt vegetariskt café … Bella … På Odenplan. Så gott!

Skin Tech – allt i ett … litet välgörande ”skönhetspaket”

Helathy-isch … but good enough.

Skin Tech – allt i ett … litet välgörande ”skönhetspaket”

Therese lilla Lotus som brydde sig föga om Nitros vänskapliga ansträngningar.

Skin Tech – allt i ett … litet välgörande ”skönhetspaket”

Ligger här och får peeling på ansiktet i omgångar. Skulle kunna beskriva känslan som något av en “tre-stegs-effekt”?

Skin Tech – allt i ett … litet välgörande ”skönhetspaket”

Efter peeling och aktiva syror kommer lugnande mask

Skin Tech – allt i ett … litet välgörande ”skönhetspaket”

Skin Tech – allt i ett … litet välgörande ”skönhetspaket”

Innehållet is everything!

Skin Tech – allt i ett … litet välgörande ”skönhetspaket”

Den lugnande masken och efterbehandlingen.

Skin Tech – allt i ett … litet välgörande ”skönhetspaket”

Så här rosig och “levande” såg jag ut efter behandlingen. OBS! Jag har inget smink här what so ever.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    "Lätt och naturlig make up" – mitt bästa sminktips för mogen hy - Malin Nylén - I am ready
    september 25, 2018 at 10:42 f m

    […] hy från Rituals, då Ole Henriksens aktiva C-vitaminprodukter blev för tuffa i kombination med  Skin tech, den där kempiska peelingen jag berättade […]

  • Leave a Reply