Livet över kaffe

En bra start på veckan

Om förra veckans känslotillstånd var som ett invärtes “grått töcken” på grund av hormonsvackan … så har denna, tack o lov, startat desto bättre. Känner mig riktigt pigg och glad, det tillstånd jag numera kallar mitt “rätta jag”.

ALLT känns verkligen bättre nu. Redan efter endast 5 dagars intag av Provera, det vill säga gulkroppshormon. Både humöret och hyn – som förlorade både elasticitet och lyster.
Och under hela förra veckan höll jag knappt på att komma upp ur sängen på mornarna då jag var sjukligt trött.

Men som sagt, efter regn kommer sol! Jag får helt enkelt acceptera att det är så här svängigt det kommer vara nu – med bättre och sämre perioder.
Bara att göra det bästa av “skiten” , så den här veckan har jag bestämt mig att hälsoboosta mig själv lite extra. Så som att begränsa skärmtiden (så mycket det bara går) vistas utomhus mer (när det är ljust) och träna minst tre gånger (utöver vardagsmotionen)

I dag lunchade jag på Heymarket med Sandra Aggemo som jobbar som coach och föreläsare och titulerar sig “sårbarhetsminister”. Vi hade ett supertrevligt och inspirerande första möte och jag hade kunnat sitta hela eftermiddagen och tjattrat med henne. Trevligt umgänge är ta mig tusan friskvård!

I förmiddags släpptes även mitt och Mårtens samarbete med Sellpy och nu kan du köpa helt nya (herr) Puma-kläder och skor till fyndpriser. Mina kläder är också i fint skick men det mesta är använt ett par eller tre gånger. In och kika i shopen vet ja! Det är som att shoppa i en helt vanlig e-butik med 14 dagars öppet köp och reklamationsrätt.

En bra start på veckan

Nu kan du shoppa loss i min och Mårtens sellpy-shop!

Efter lunchen med Sandra trampade jag iväg till Yogayama eftersom jag äntligen fått tummen ur och bokat en Ayrovedisk massage. I nästan 90 minuter låg jag där och lät mig tas hand om på en mjuk brits, insmord med varma oljor och svepande massagerörelser (men ändå rättså hård, på min egen begäran) Den skönaste massage jag någonsin testat!

Inkluderat i min hälsovecka ingår att äta lite smalare (efter min PMS-chokladsbolls-orgie)
Därför kände jag mig så nöjd när jag hittade ett recept på supergoda pannkor utan kolhydrater som jag modifierade något. Dessutom är det tråkigt att laga avancerade middagar ensam. Fast där överdramatiserade jag lite, haha. Ingenting jag tar mig för i matlagningsväg brukar vara särskilt avancerat.

Min version får du här!

Proteinpannkakor utan kolhydrater

En bra start på veckan

Foto. Pixabay.com

2 ägg
1 dl mjölk
1 msk fiberhusk
1/2 dl vaniljprotein (supreme kasern från Star Nutrition som Mårten samarbetar med)
1/2 tsk salt

Vispa och steka i teflonpanna i kokosolja. Till pannkakorna åt jag lite keso och hallon. Som på bilden, fast inte lika stylish.

Med detta önskar jag dig en fin kväll. I morgon ser jag fram mot första träningspasset på jättelänge på gym och sedan kursen på kvällen. Hoppas även på att kunna tänka lite snällare om mig själv den här veckan, nu när jag mår bättre i gen. Lustigt det där, hur galet olik man kan känna sig på grund av “lite” hornomsvängningar? “Namaste” 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply