Träning

Träningsgigget med Mårten och Petter på Globen

Träningsgigget, med Mårten och Petter på Globen –  i samband med Friskis & Svettis årliga konvent Svettisdagarna, blev superlyckat! Över 1300 taggade instruktörer svettades på golvet framför scenen när stjärnduon höll i träningen.

Jag är gift med en riktig super-star. Inom träning. Ja, det är ett faktum när jag ser min make på scenen. Jag är naturligtvis ALLTID stolt över Mårten, och skulle kunna ösa ur mig massvis superlativ, då han är en fantastisk människa. Men det händer någonting speciellt med honom när han kommer upp på en scen och strålkastarljuset slås på. Till och med jag kan nästan bli lite star strucked då. 😉

Somliga är bara född till att stå på scenen och har blivit begåvade med en “star quality” – någonting som utmärker sig utöver det vanliga. En röst eller annan talang, och som i Mårtens fall – en exceptionell förmåga att nå och inspirera människor. Dessutom är han rolig och har blivit en riktig entertainer med åren.

Jag tycker att Mårten och Petter var jättemodiga som vågade hålla träningspass inför så många människor. Även fast de där två är rutinerade sedan länge och ställer sig på scenen utan att blinka.

Jag önskar ibland att även jag hade gillat att stå på scenen och hålla grupper, inför massor av folk. Jag var en riktig teaterapa som liten, men ju äldre jag blir– desto skyggare blir jag inför publika sammanhang. Kanske borde analysera vad den där introverta spiralen beror på? Eller kanske bara tvärtom, acceptera?

Önskar dig en fin söndagkväll! Jag ser fram mot att namaste-mysa i sängen med Mårten och se sista avsnittet av Springfloden och ta del av den spännande upplösningen …

Träningsgigget med Mårten och Petter på Globen

Över 1300 träningsinstruktörer kom och tränade med Mårten och Petter i dag …

Träningsgigget med Mårten och Petter på Globen

Träningsgigget med Mårten och Petter på Globen

Träffade min mysiga väninna Helene Lennartsson som är Friskisinstruktör i Lomma.

Träningsgigget med Mårten och Petter på Globen

Jag sprang även in i dessa två stjärnor – Anna Wallert och Tanja Grach som jag lärde känna på en träningsresa. ja, det var även så jag och Helene träffades från början. Träningsresor är bra! 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply