samarbete Skönhet 40 plus

Julklappsbonanzan hos frisörerna på Bond

Det är sällan jag försöker “pracka” på dig saker men bra hårvård behöver man alltid … Just därför skulle jag vilja tipsa om julklappsbonanzan hos frisörerna på Bond Sthlm, salongen där jag och Mårten klipper oss.

Inlägget igår om Fuiso Dose från Kérastase var EJ sponsrat, då jag helt sanningsenligt, har betalat dyra pengar för produkten själv. Jag vet inte vad du tycker, men personligen är jag rätt trött på sponsrade inlägg som hela tiden pockar till köp. Men jag klurar på att starta en återkommande serie – “Malins Måsten”,  där jag skriver om produkter som jag testat själv och verkligen tycker om. Då känner iallafall jag, att jag gör dig en tjänst som ärligt tipsar om/går i god för en produkt eller tjänst som håller vad den lovar. Och inte bara för att jag får betalt. Som till exempel gårdagens inlägg om den snabbverkande hårkuren Fusio Dose från Kérastase.

Sen finns det ingenting man “måste” ha … utöver kärlek, tak över huvudet och mat på bordet. Men Malins Måsten klingar fint tycker jag? När jag var chefredaktör på sportmagasin en gång i tiden, hade jag en spalt som hette så.

Julklappsbonanzan hos frisörerna på Bond

Malins måsten från 2011 … ja, vad kan jag säga? Jag hade god smak redan då! 😉  Den 4 mars kl. 18.00 föreläser Mårten på Ystad Saltsjöbaden och du kan köpa din biljett HÄR. Ange rabattkoden “iamready” så får du 10% rabatt på ditt köp!

(Pssst… Inlägget innehåller köplänkar)

Bonds Julkalender

Och på tal om Kérastase, vilket kan vara en av de bättre produktserier jag testat, kan du bara i dag (6 december) köpa 3 produkter och betala för 2. Även online (HÄR)  alltså inte bara i fysisk butik. Varje dag erbjuds en ny “lucköppning” med passa på-priser på utvald produktserie. Häromdagen hade salongen ett erbjudande med 30% rabatt på hela sortimentet! Synd bara att man klippte sig på “fel” dag. 😉

Bond Sthlm har även julklappserbjudande på schampo och balsam från  Olaplex. Olapex hårkur var min “krycka” under åren jag sparade ut mitt hår från pojkkort till långt. Det är en riktigt bra produkt som vårdar och bygger upp slitna toppar. En annan produktserie som jag alltid använder är schampo och balsam från Kevin Murphy – Angel Wash heter serien jag använder just nu, vars funktion är fuktåtergivande.

Och som en extra treat till mina fina bloggläsare får du 15% rabatt på din första behandling hos Bond när du hälsar från mig. Erbjudandet gäller januari ut!

Du som läst min blogg över tid vet att jag flera gånger tidigare skrivit om både Olaplex och Kevin Murphy som två badrumsfavoriter? HÄR kan du läsa ett inlägg om hårhälsa och min resa från kort till långt. Och HÄR skrev jag om Kevin Murphys Plumping serie som passar bättre på sommaren när håret behöver proteiner, snarare än en massa fukt.

Men så här års är det bästa du kan göra för ditt hår att använda schampo och balsam med mycket fukt och klippa topparna var sjätte-åttonde vecka.
Igår tog jag hela 5 cm på längden. Ja, det var det närmaste “kort och praktiskt” (som hundtrimmaren brukar kalla Nitros “frisyr”) jag kom i går, haha. Det kan absolut vara sexigt med Pocahontas-svall men jag tycker det ser mycket mer sofistikerat ut med ett välklippt kortare hår med raka fylliga toppar.

Jag har heller aldrig varit den fåfänga typen som ägnat timmar framför spegeln med locktång och stylingprodukter, därför är det lättare för mig att hålla ett kortare hår snyggt. Förr fick “stylingen” liksom sköta sig själv … i form av vinden som “fönade” mitt hår när jag cyklade i ilfart till jobbet. Men i den här åldern kommer man (tyvärr) inte längre undan med att dyka upp på möten i sängkammarrufs , bagyjeans och slapp urtvättad t-shirt. Även om det fortfarande är klädseln jag föredrar privat (och det faktum att favoritjeansen inte är lika bagy längre).

Det var nog allt jag hade att dela med mig av värde i dag? Jag sov dåligt i natt (tror det är den där veckan) så min torsdag började lite segt men eftermiddagen blev desto mer intensiv. Nu har Mårten pipit iväg till Thailand och jag och “Norpan” (kär hund har många namn) lämnas åt vårt öde i en hel vecka. Hur ska det gå? 😉 Nu ska jag iväg till gymmet och fixa “superkroppen” och därefter blir det filmtajm och namaste-softa-hemma med “Norpan”.  Fin torsdagskväll önskar jag dig! <3

Julklappsbonanzan hos frisörerna på Bond

Julklappspaket från Kevin Murphy.

Julklappsbonanzan hos frisörerna på Bond

Scampo och balsam från Olaplex.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply