vardagsmotion

Barn, motivation och vardagsmotion: Gör promenaden till en lek!

Vilken värme! Det är underbart med sommar och sol, men energin kan bli lite låg både hos stora som små. Jag har turen att ha två barn och en man. Mina barn är väldigt aktiva och tycker om att springa fritt. Om de fick, skulle de vara överallt.
Känner du igen dig i situationen att gå på stan med ditt barn som bara vill att ni ska vara hemma precis just nu? När man själv önskar att slippa höra gnäll och gråt. Ja, precis så var det innan den här bilden togs, en trött 4,5 åring som inte ville gå något mer.

När promenaden blev en lek

Vi hade gått i  timmar på stan och vid en insjö så jag tog rörelsen i andra former, grabben fick sitta på axlarna. Det var inte superlångt men tillräckligt långt för att gråt blev skratt och statisk rörelse för mamman. Det blev en positiv sista promenad-sträcka, en glad son och en lite tröttare mamma. ”Dagens vardagsmotionstips” är att låta kreativiteten härja, då kanske rörelsen kommer omedvetet?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply