vardagsmotion

Skapa inte fler timmar på dygnet; ge timmarna sin plats

Din heliga tid

Motion handlar om så mycket mer än rörelse. Det handlar om att bygga upp en livsbana som vi lever i. Våra vanor kanske måste ändras och våra rutiner kanske behöver brytas. Det handlar om en inställning vi kanske behöver skaffa oss. En inställning som är hållbar i längden för att kanske inte säga hela livet. Att kortsiktigt skapa vanor till motionen ger oss inte möjligheten att kanske orka fortsätta. Men om vi kan skapa vanan att motionen är lika viktigt som att tvätta våra kläder är vi på rätt väg i vår mentala resa. Om vi inte tvättar våra kläder har vi tillslut inga kläder kvar. Det är lite samma med vår motion, om vi inte ser motionen som ett komplement till vår hälsa kanske den försämras. Se din motion som din heliga tid för din hälsa och mående. Jag menar vem vill gå naken på stan när man kan ha kläder på sig?

En bänk ger oss mer rörelse än vad vi tror

När, var och hur

Jag har nämt planering och prioritering förrutt och jag tror att det är en del av att få timmarna att fungera. Det handlar inte om att vi väljer bort andra personer i våra liv utan att hitta balansen i vår vardag. När träning och motion passar är upp till var och en att ta reda på när den är som bäst. Men ge dig själv möjligheten till att ta reda när din motion fungerar för dig, du är värd det.

You Might Also Like

3 Comments

 • Profilbild
  Reply
  sofia
  19 juli, 2018 at 14:01

  Väldigt intressant inlägg att läsa 🙂

  • Profilbild
   Reply
   Marie Isaksson
   19 juli, 2018 at 14:04

   Vad roligt att du gillade det, tack för feedback ??

 • Profilbild
  Reply
  Mirre - Sweetwords
  19 juli, 2018 at 21:22

  Oj vad genomtänkt välskrivet bra inlägg. Sådant gillar jag, genomtänkta inlägg som det är stor tanke bakom.

 • Leave a Reply