vardagsmotion

Balans, kontroll och prioritering – blir det resultat?

Balans

Ibland vill jag mig tro att när vi skapar en balans så når vi vår hjärna sitt mål. Nämligen att kunna förstå skillnaden mellan krav, måsten och vilja. Det är när vi släpper kraven eller måsten som vi skapar en balans i måendet.  Vi ger oss chansen att må bra genom art utveckla oss själva fysiskt och psykiskt.

Kontroll

När vi har hittat vår balans, den som skapar oss förhoppningsvis ett lugn och en stabil plattform. Det är då vi kan skapa vår kontroll på våra mål och motion. Vi är delaktiga i vårt mående hur vi än gör, så varför inte skapa kontroll över det? Se till att använda vår balans via kontrollen, låt dem gå varandra hand i hand.

Prioriteringar

För att uppnå eventuella mål eller kanske resultat behöver vi kanske prioritera vår tid. Vi behöver kanske planera in motionen, att läsa en bok eller kanske göra avslappning. Allt som inte flyter på i vårt vanliga balansbord behöver vi hjälpa lite med en knuff i rätt riktning. Här är våra prioriteringar viktiga för att vi ska kunna uppnå det vi själva vill. Vi alla har olika mål och prioriteringar. Det viktiga är att skapa rätt för sig själv och inte för andra.

Att stärka min core, är ett av mina mål. Den bär mig genom min vardag. Därför vill jag hjälpa den på traven.

Resultat

Alla känner olika kring vad och varför man ska uppnå vissa resultat. Jag mår bra av uppnå mina mål och resultat, det ger mig en glädjande känsla och det motiverar mig till att fortsätta. Det blir mitt kvitto på att min balans, kontroll och att mina prioriteringar fungerar.

När man uppnår sina resultat eller ett mål behöver man fundera på nästa steg. Vad vill man få ut av sina mål eller resultat och fram för allt varför? Stanna upp fundera och se till att målen är hållbara så du vet att du kan genomföra dem.

Här slår jag tre slag och gör sedan en burpee i intervaller. Det ger mig styrka och flås, ett av mina mål att förbättra.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply