Hållbara vanor vardagsmotion

Den aktiva sommaren tillsammans

Ingen sommar är den andre lik

Det är väl inte att ljuga om man säger att sommaren i år har varit varm. Vi alla fungerar olika och ibland behöver vi hitta nya rutiner under våra semesterdagar. Den här värmen har gjort många och i alla fall mig trött och lite orkeslös under perioder. Men det lilla ger så mycket mer. Därför har jag som tidigare nämnt valt att inte fokusera på att man har smester utan min vardag är den samma. Det som däremot har hänt i år som är skillnad är att fler i min omgivning vill delta i min träning, motion och variation av rörelse. Super kul tycker jag!

Min son har alltid tyckt om att röra sig, han har mycket energi i kroppen och springer gärna ett par extra varv om han får. Jag lär mig av honom och han av mig. Vi ser och lär av varandra och det ger oss ett starkt band och tillsammans ser vi möjligheterna. Det är kul att få lära, vara mamma och samtidigt bli lärd som mamma av sin son. Han kan ge mig gråa hårstrån men samtidigt ger han mig rikedom av klokhet, skratt, värmen och kärlek.

Vi rör oss tillsammans

Att få mig sen en generation till

Den kvinnan jag tänker nämna nu är stark, viljestark och snäll.  Igår körde jag mitt pass och hon sitt. Jag tränade utomhus och hon tränade inne i huset. Men sist fick jag med henne ut, vi körde ett av mina intervallpass med slag mot mits. 6 minuter slag, rotation, flås och styrka i ett. Vilken power du har mamma! Svettigt och roligt tillsamans som gav skratt och styrka. Prescis så som träning ska vara, jobbigt men endå roligt. Det jag vill belysa är att på en dag fick jag möjligheten att röra mig tillsammans med min son och mamma. Olika tillfällen men under samma timma. Det är underbart att få dela med andra, att få möjligheten att skapa minnen tillsammans. Vilken dag vi fick, det var varmt men det var riktigt fint att göra träningen tillsammans.

Jag och mamma efter passet

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply