vardagsmotion

Utmaning – ge vardagsmotionen en utmaning

Att få till vardagsmotionen är egentligen inte svårt och för att nämna vår styrketräning är den inte långt ifrån oss den heller. Se dig omkring så kommer du att hitta vardagsmotionen lättare.

Jag tänker mig att vi alla ibland sitter lite mycket, kanske på arbetet eller i hemmet. Men om vi då skulle se oss omkring en gång i timman för att få till enkel rörelse, tror ni att vi skulle fixa det? Absolut! Det handlar om att ha lite fantasi, därför vill jag ge mig själv och gärna dig som läser en enkel övning som du kan göra vid en stol, ett bord, en sten eller kanske en bänk? Övningen jag tänker mig kommer jag utföra 1 gång i timman hela dagen och jag kommer göra 5 stycken per gång.

Övningen är enkel och heter: Dips

Som du ser kan du göra den på lite trängre ytor med, allt går. Vill du kan du böja armarna mera för att nå dina triceps mer.

Jag tänker inte att övningen ska vara ett måste utan om du själv känner att du vill göra en eller två är det precis lika bra som fem stycken. Allt du gör för att få kroppen i lite mer rörelse än stillasittande är bra för kropp och knopp. Jag hoppas du vill följa med på en liten vardagsmotions utmaning idag och lite längre fram i bloggen.

You Might Also Like

6 Comments

 • Profilbild
  Reply
  sofia
  14 september, 2018 at 13:17

  Åh så himla bra tips! Behövde verkligen detta då jag tränar och ibland kan det vara kul att göra något annat 🙂

  • Profilbild
   Reply
   Marie Isaksson
   16 september, 2018 at 08:49

   Ja men vad roligt at du tycker det! Det kommer mer inlägg i samma still till veckan:)

 • Profilbild
  Reply
  Emma Engstrm
  14 september, 2018 at 16:47

  Alltid så bra med tips! 😀

  • Profilbild
   Reply
   Marie Isaksson
   16 september, 2018 at 08:48

   Tack! Kul att du gillar det 🙂

  • Profilbild
   Reply
   Marie Isaksson
   17 januari, 2019 at 14:36

   Tack så mycket! Kul att du gillar det🙏

 • Profilbild
  Reply
  Nilla
  14 september, 2018 at 21:22

  Bra tips!

 • Leave a Reply