vardagsmotion

Inlägget som fokuserar på glädje

När ren vänskap skapar glädje och träning tillsammans

Det finns tillfällen då livet stannar upp och man inser vikten av glädjen i rörelsen och kärleken omkring. Idag var en sådan dag. En dag när jag planerat en timma på gymmet men som istället blev timmar hos en väldigt nära och inspirerade vän med son. Barnen lekte för fullt, skrattade, vi skrattade och vi tränade. Med barnen i samma rum, på kropparna, rullandes på eller över oss tog vi oss igenom ett ca 20minuters intensivt pass. Ett enkelt och roligt pass som sedan  avslutades med utelek. Det här är så viktigt att få till i sin vardag, att man kan ändra sin motion samtidigt som den blir av. Att se barnen skratta och försöka göra samma som mig och Therese värmer i hjärtat för det är enbart av glädje och inga krav. En finare eftermiddag är svår att uppnå.

När barnen vill vara med så är det självklart. Fotograf är min äldsta son.

En personer som ger lite mer

Tjejen ni ser i kvällens inlägg är inte vem som helst, hon heter Therese. Hon är balans, trygghet, kärlek, värme, glädje och vänskap. En häftigare person är svårare att hitta, hon ger mig alltid en omedveten inspiration i min vardag. Det är hennes kloka ord jag tar till när dagarna är lite tyngre, inte behöver vi ses varje vecka eller pratas vid hela tiden, men hon finns där som en stark stöttepelare i alla lägen. Du är äkta vänskap, kom ihåg det.

Det är precis en vänskap som den här som kan hjälpa till i vardagen, skapa en lugn balans i vad motion, hälsa och glädje är. Jag är tacksam att få ha en vän som henne för det ger mig insikt när jag tappar den ibland. Keep up the good work kompis!

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Daisy
  1 oktober, 2018 at 09:23

  Stå på dig

 • Reply
  Josefine
  1 oktober, 2018 at 11:46

  Inspirerande.. 😁🙏🏽❤️

  • Reply
   Marie Isaksson
   8 oktober, 2018 at 10:35

   Tack💚☺️

 • Reply
  Denevigaresenären
  1 oktober, 2018 at 16:55

  Så kul! Det bästa träningen gör man hemma 😂

 • Reply
  Alexandra
  1 oktober, 2018 at 18:28

  Fin blogg 🙂

  • Reply
   Marie Isaksson
   8 oktober, 2018 at 10:34

   Tack🙂

 • Reply
  Viktor
  1 oktober, 2018 at 19:01

  Men vad underbart med en sån vän! En sån vän bör alla ha, som förgyller så mycket för en själv! Underbart! 🙂

  • Reply
   Marie Isaksson
   8 oktober, 2018 at 10:34

   Ja precis! De borde alla ha eller i alla fall någon eller något som kan peppa 🙂

 • Reply
  Nilla
  1 oktober, 2018 at 23:42

  Så kul det lät med träning hemma hos en god vän 🙂

 • Leave a Reply