vardagsmotion

En fin eftermiddag med mycket rörelse

När sonen vill att mamman jagar i skogen så är det klart att mamma ställer upp

Mamma om du jagar mig så springer jag, sen jagar jag dig och vi har ett lopp där jag vinner, okej?

Precis så började det. En eftermiddag som blev en promenad tillsammans med lek och skoj i skogen. Ni vet den omedvetna rörelsen som kommer med leken- den är underbar!

Efter tio varv i joggingtempo med sönerna och mannen(nja något varv sprang han) 😉 började kroppen bli varm. Det är är anledningen till varför jag alltid har träningskläder på mig när vi är ute på promenad för den blir alltid varm och svettig. Vi tog oss senare till en lekpark där vi lekte gladiatorer och spindelmannen. Ja ni förstår att mammagladiator och spindelmannen sonen blev då varma efter tävlingar, bus och skratt. En riktigt fin eftermiddag.

Lekplatser är roliga, man kan få till mycket rörelse där.

Här är sonen Panzar i gladiatorerna

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply