vardagsmotion

Nu kommer min årstid, den som ger mig ro

En lugnare promenad med lite enkla övningar längs älven

Det blev en lugn och fin höstpromenad. Tid att samla intryck, sortera och placera dem precis där dem bör vara. En del tankar valde jag att sortera bort helt.

En del dagar behövs den form av återhämtning, att njuta och bara vara i nuet. Att man förstår vad set viktiga är, att må bra inifrån och ut. Precis så som vi pratat om tidigare som Malin Nylen nämnde för flera månader sen att det är just det enkla grejerna som blir av. Det var precis vad den här promenaden handlade om, att ta en lugn promenad, samla in intryck och kanske göra en eller två armhävningar längs vägen bara för att det är roligt. Det måste inte vara så komplicerat utan ibland är det just det enkla vi behöver.

Precis ren lycka <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply