vardagsmotion

Min son är bland de klokaste jag vet

Sliten kropp men villig knopp

Ja så kan det vara ibland att kroppen är sliten pga tidigare träning eller andra aspekter. Men samtidigt är knoppen med och den vill gärna röra sig.

Jag och min äldsta son tog oss en promenad i morse. Det var en mysig och småkylig höstmorgon. Tillsammans hade vi många intressanta konversationer och han insåg snabbt att mamman inte har alla världens svar. Vi pratade om varför mamma och pappa inte tycker att han och lillebror ska få äta godis alla dagar i veckan. Vi pratade om varför mormor och morfar inte bor i Falun.

Men mamma när jag springer, går eller leker så mår jag bra. Jag tror att min kropp gör det med faktiskt

Allt blir så mycket lättare när du förklarar

När O efter ett tag berättar för mig hur han känner med känslor, tankar osv kring rörelse blir allt så mycket lättare. Om vi alla ser rörelse som en femåring gör tänk vad mycket mer motion vi skulle få till?

Jag menar att ta två steg i trappan istället för ett, att små springa till bilen istället för att hålla i mobilen och titta på sociala medier. Det här är små enkla saker som en femåring kan nämna då kanske vi vuxna bör kunna nämna några fler? Just saying.

En promenad tillsammans gör att nuet blir mer verkligt

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply