Träning

Burpees och fem yogapass innan jul

Tid för nya utmaningar och nya möjligheter- snart är året slut.

Ja snart är år 2018 slut och jag måste erkänna att året har varit upp och ner på alla olika vis. Jag har utvecklats som mamma, fru och min träning har utvecklats enormt mycket det här året.

Jag vill nu ge mig själv chansen att skapa nya förutsättningar och nya utmaningar. Min absolut största utmaning kommer nu yoga. Jag vill så gärna inte prioritera bort min träning för ett eller två yogapass men någonstans vet jag att min kropp och knopp behöver det. Så därför är det min första utmaning att få till fem yogapass innan julafton. Jag kommer att nämna då och då vad jag känner för passen och om jag tycker att det ger mig en positiv känsla. Yoga handlar inte bara om det inre utan även rörligheten blir bättre.

I min träning behöver jag en smidig kropp som gärna är rörlig och spänstig. Så hej å hå nu ska jag verkligen på riktigt ge yoga en chans. Önska mig lycka till!

Jag tränar bland annat bänkpress. En rörlig rygg är ett bra redskap

Fortsätter med mina knäböj och lägger till Burpees

För ett par veckor sedan gav jag mig själv utmaningen att utföra ett viss antal knäböj under dagen fram till jul. Jag ville även uppmuntra oss alla till att ge det en chans. Nu tänkte jag öka upp vardagspulsen med 10 Burpees varje dag till julafton. Gå dem, hoppa eller gör dem halva- du bestämmer. Det viktigaste är att man försöker och kanske kan man få till en i ställer för inga alls? Try it 🌟

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply