Träning vardagsmotion

Min första inspiration till ett liv med rörelseglädje

Det börjar någonstans, man har ofta en person eller något som inspirerar. Min första inspiration till träning är min aktiva storebror.

Livet, visst är det bra fint? Vi skapar möjligheter och på så vis skapar vi våra erfarenheter. Det här inlägget handlar om min första inspiration till träning. Nu pratar jag inte inspiration i form av resultat utan synen på hälsa och rörelse.

Min storebror har alltid varit i rörande förebild för mig. Träning är något som jag förknippat honom med, ja och självklart ödmjukhet, kärlek och vänskap. Hela min familj var aktiv när jag var liten men någonstans i tonåren kunde jag känna att träning var något roligt. Jag såg min bror spela fotboll och hur duktig han var, jag körde vidare på friidrott och handbollen.

Poängen med inspiration för mig handlar inte om att man ska vara bäst, det handlar om en hållbarhet. En hållbarhet i motion, hälsa och mående. Det är något jag alltid sett att min bror vill satsa på. Jag vill mig känna att han var den första som gav mig inspiration till vad rörelseglädje är – just det roliga i det vi gör. Seriöst eller inte men att glädjen är med ger mig energi till att fortsätta.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply