vardagsmotion

Att ge rörelsen en fin energi genom natur och kärlek – det gillar jag

Över sju timmar i bil började vi vår fredag med och för att avsluta helgen med lika många timmar till i bilen. Då är det viktigt att ta vara på kärlek och rörelse man kan hitta mellan dessa sittande timmar.

Efter flera timmar i en bil var det skönt att få krama om en av mina närmaste vänner och en av barnens gudmor. Helgen har spenderats tillsammans genom lek, spring och även finns skogsmiljö. Barnen älskar att få vara ute så en tripp till en fin familjestuga (gudmoderns släkt) sen lek i skogen var lyckat och omtyckt av oss alla.

Det måste inte vara så planerat utan rörelsen kommer vilket som

Precis så var den här helgen, inga direkta träningspass eller svettiga stunder på något gym. Det var promenader i fin miljö och skog som blev rörelsen den här helgen och det var precis lika bra det. Ibland behöver man bara se leken, rörelsen som ett team så kommer resten sen.

Oliwer smakar på harsyra

Att se glädjen i barnen kring djur och natur värmer

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    furtdso linopv
    10 november, 2018 at 00:01

    Can I just say what a relief to seek out someone who truly knows what theyre talking about on the internet. You definitely know the right way to bring an issue to mild and make it important. Extra individuals must read this and understand this facet of the story. I cant believe youre no more fashionable because you positively have the gift.

  • Leave a Reply