vardagsmotion

Gemenskapen och glädjen – vi tränar tillsammans min son och jag

När min femåring frågar om jag kan stanna hemma från gymmet och träna tillsammans med honom får han inte ett nej.

Ni vet när man kommer hem från jobbet och är inställd på att man ska till gymmet. Väskan är packad och den mentala biten vill iväg. Men ibland blir det inte som man tänkt sig och tur är väl det ibland. Min kväll som bestod av träning var den absolut bästa på länge, tillsammans med min femåriga son.

Mattorna rullas ut och kropparna börjar röra sig, han vill göra burpees och mamman får haka på, han vill vara på min rygg medan jag gör armhävningar. Det är precis dessa tillfällen jag älskar, att skapa rörelse tillsammans med min son och se hans lycka i ögonen. Samma lycka som jag har när jag rör på mig.

Inga övningar är svåra eller måste vara korrekta, det viktiga är att vi gör något och fram för allt att vi kan göra det tillsammans. Det här är tacksamhet på alla nivåer. Så nedan bjuder jag på bilder från vår träningskväll. Armhävningar med sonen på ryggen gjorde jag 3×10 på – det var riktigt jobbigt men roligt.

Armhävningar med vikt

Höftlyft mot sängen, 3 x 10

Där är han, min idol

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply