Träning vardagsmotion

Ta vara på alla tillfällen – ge kroppen fin energi

En del dagar blir man påmind om relationer – vilka man har och vilka man vill ha kvar.

Livet består av relationer och situationer och det är upp till oss hur vi vill ta vara på dem på bästa sett. En del vill man förvara och gärna inte släppa medan andra kanske tappas på vägen. Det är just de dagarna som blir värdefulla, de dagar man hittar det viktiga med relationer och situationer.

I mitt livspussel finns både familj, vänner, studier, arbete och träning med som små pusselbitar och för att få pusslet att passa behöver jag anpassa och prioritera. En del saker är lättare än andra. Men relationen till träningen är en pusselbit som för de andra bitarna samman. Idag fick kroppen en ny pusselbit karriär- det handlar om för mig att släppa in karriären en dörr till. Det här innebär inte att utesluta det fina jag har utan att bygga vidare på det fina till något finare. Karriär handlar inte bara om yrken i sig utan även att ge träningen en ny nivå. Utifrån mina studier som ger mig en ökad karrär inom yrket så vill jag satsa mer på träningen. Jag vill ge kroppen chansen att försöka, försöka komma upp i de nivåer i tyngdlyftning som jag gjort förut. Jag förstår att det kommer ta sin lilla tid, men det är värt varenda timma.

För månader sedan kunde jag lyfta 160kg i marklyft. Nu startar vi om och kör nytt PR på 132kg. Tack kroppen.

En del relationer trappar av

Ibland handlar det om att prioritera kring vad som ger energi och vad som tar din energi. Det är precis de här tillfällena som kan vara avgörande i sitt mående. Jag menar att ha relationer eller situationer som tar mycket energi kan göra att känslan av glädje trappas av. Då kanske det viktigaste är att släppa in det som ger fin energi och en positiv känsla? Det är ju trots allt bättre att skapa glädje i energin än negativitet. Ge kroppen och knoppen den fina energin med relationer och situationer så kommer de flesta pusselbitar att falla på plats – i sinom tid.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply