vardagsmotion

Tips: 22 dagar kvar av året – vart lägger du ditt fokus?

Välj ditt fokus idag, det är 22 dagar kvar på året

Snart har året 2018 gått och det är tid för att reflektera över dina, timmar och veckor. Vi är antingen nöjda eller så blir vi missnöjda på att vi inte hinner med det vi vill. Vi har 365 dagar om året, de är dagar som vi alla kan försöka att fördela efter de fokus vi vill ha. Det är inte alltid det fungerar, men det kan fungera någorlunda.

Genom att skapa ett grundfokus på vad du vill lägga dina timmar på kan du skapa möjligheter. Möjligheter till att stanna upp och be om hjälp när du behöver. vi har bara 24 timmar på ett dygn och vi kan inte trolla fram fler timmar. Därför tror jag att vikten ligger i att veta vad man vill lägga sina timmar på. När jag fördelar mina timmar är mitt mål att hinna med det som dagen behöver. Mina prioriteringar ligger alltid i att min familj ska få så många timmar av mitt dygn, det är hos dem jag samlar min energi och kraft.

Tips: 22 dagar kvar av året - vart lägger du ditt fokus?

Ibland behöver vi alla bli påminda om hur starka vi är

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply