Hållbara vanor

Vintertider är här- tiden för reflektion

Foto: Margareta Fernström

Vintertider är tiden på året som jag brukar stanna upp och reflektera över. Sammanfatta, förstå och belysa tillvaron.

I år har jag spenderat många timmar på samtal för mig själv och min hälsa, samtal som fått mig att stanna upp och börja ta vara på det jag har och det jag är. Jag har haft möten som givit mig glädje, energi och förtvivlan. Jag har haft bekanta som valt att gå andra vägar och jag har mött nya underbara personer som förgyller mina dagar med positivitet.

När motgångarna kommer så brukar jag vara förberedd, men det här året har jag inte kunnat förbereda. Jag här däremot kunna stanna upp och förstå vikten av positiviteten i vardagen. En del motgångar kommer och vikten är inte att se dem utan att ta sig förbi dem. Lägga fokus på att finna rätt led och bygga upp relationen igen. Det spelar egentligen ingen roll om det är relationen till dig själv eller din rörelse. Bygg upp den, anförtro dig till den och lev med den.

 

Vintertider är här- tiden för reflektion

Att träna på mina hand stående övningar kan jag göra lite överallt. Underbart.

You Might Also Like

4 Comments

 • Profilbild
  Reply
  Björn
  29 december, 2018 at 11:48

  Grymt! Det dör borde ja med börja med ???

  • Profilbild
   Reply
   Marie Isaksson
   29 december, 2018 at 11:57

   Det är en fin sak att göra varje år. Det fungerar för mig. Hoppas det fungerar för dig med.

 • Profilbild
  Reply
  Elisabeth
  29 december, 2018 at 23:28

  Önskar dig ett riktigt gott slut och ett gott nytt år. Du är så duktig♥️

  • Profilbild
   Reply
   Marie Isaksson
   31 december, 2018 at 12:10

   Tack detsamma 🙂

  Leave a Reply