vardagsmotion

Välkommen år 2019 – tacksam för år 2018

Tacksam för år 2018 och de minnen, lärdomar och den energin som året givit. Välkommen år 2019.

Livet är bra speciellt, antingen känner vi lycka eller missnöje. Man kan läsa om i olika sociala medier att “i år är det mitt år” och jag vill vända på det citatet och säga istället – alla år är mina år, för det är innehållet under året som gör mig antal erfarenheter rikare. Det finns givetvis saker under året som varit som jag ler extra åt. Känslor som jag blir med ledsen av att minnas, med det viktiga är att de får finnas.

Jag har under många år fokuserat på att nå resultat som jag inte kan uppnå, därför har jag under år 2018 fokuserat på att ha mål som jag kan uppnå. Jag har valt att ta den längre och kanske svårare vägen i mina beslut. Men det ger mig i slutet en rättvis bild av mig själv och mina mål. Att träna och vardagsmotionera är något som får min vardag att le. När mina barn skrattar, springer och mår bra ler mitt hjärta lite extra. När min man ger mig en kram och visar sin kärlek mår min stjäl alltid bra.

Jag har turen, lyckan att ha en familj omkring mig som stöttar mig, skrattar och bråkar med mig. Det är en tillvaro jag önskar alla. Nästa år kommer jag fortsätta vårda mig själv, min familj och omgivning till ett fortsatt hälsosamt år både genom motion och kärlek.

Vad fokuserar du på under nästa år?

Gott nytt år!

Välkommen år 2019 - tacksam för år 2018

Ge nästa år en chans till något bra. var tacksam för det du har

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply