vardagsmotion

Blomman håller på att vissna – vattnar du den då?

Blomman håller på att vissna och om du inte vattnar den tappar den sin energi. Om vi inte matar oss med glädje och lycka tappar vi vår energi. Enkel matematik?

En växt är något som behöver energi för att överleva, precis som vår glädje till motion – den behöver tankas med energi för att fortsätta känna glädje och få sin energi. Det är rätt enkelt att vattna blomman om man glömt göra det på ett par dagar. Man ser tydligt att bladen böjar tappa energi och sin position. Men när vi själva tappar gnistan är vi där och rättar till den lika snabbt då?

Det är så snabbt gjort, ta vattenkannan och vattna blomman. Det är lika snabbt gjort att se över sina mål, värderingar och se över vad man själv anser är roligt med sin motion. Det handlar inte om att man måste springa milen, utan att man fokuserar på att göra det man gläds av. Stoppa undan den negativa energin, vattna din blomma och vattna ditt inre lite oftare. Det är du värd.

Blomman håller på att vissna - vattnar du den då?

Ibland behöver jag påminnas om hur glad jag faktiskt kan vara.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply