Hållbara vanor vardagsmotion

Min lista över saker jag skulle vilja göra år 2019

Min lista över saker jag skulle vilja göra år 2019

Listan som ska få mitt år att bli lite mindre baserat på krav och måste. Mer baserat på känsla och glädje.

Varje år skapar jag tankar och funderingar på vad jag skulle vilja göra under kommande månader. Det måste inte vara saker jag kommer att göra utan det jag skulle vilja göra. Det här har fungerat bra då jag ofta inte varit stressad under året. Men föregående år 2018 blev lite tuffare än jag trott så därför sprack min vision av året och jag valde lite små vägar som inte var dem bästa. Det här året är lika spännande som alla andra och jag kommer göra min lista i vanlig ordning och hoppas att något av dem kommer bli av.

  • Springa ett roligt lopp på 5 km (vårruset, blodomloppet)
  • Springa ett lopp på 1 mil och lägga upp loppet som intervall träning
  • Delta i ett hinderbanelopp
  • Lägga ner mer minuter i veckan till avslappning (läsa en bok som exempel)
  • Få till fler promenader med hela familjen
  • Vara snäll mot mig själv
  • Få till en skogsvandring med familjen
  • Ta 50kg i snatch
  • Klara av 140 kg i marklyft
  • Spendera tid i simhallen med familjen

Det ska inte göras om jag inte känner för det

Listan är till för mig och mina tankar på vad jag vill göra under året men om jag inte känner för det kommer jag inte utföra det. Speciellt när det kommer till önskan om olika lopp eller prestation i min träning. De är rimliga mål och jag kan klara av dem men om kroppen och huvudet säger nej kommer jag att stanna upp och lyssna.  Meningen är att ha små mål att se fram emot till för att lättare finna glädjen till själva utförandet.

Det roliga är att vi gör det tillsammans mamma för då kan vi skratta och bli starka samtidigt – Oliwer 5år

Citaten ovan från min son får avrunda det här inlägget. För de är sant att när vi rör oss tillsammans blir vi starka ihop och kul har vi med.

Kram!

Min lista över saker jag skulle vilja göra år 2019

Ni två är den finaste gåvan

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply