vardagsmotion

Promenaden som gav mycket mer än förväntat

Promenaden som gav mycket mer än förväntat

Promenaden som inte skulle bli så lång blev 8 kilometer av rörelse i härliga minusgrader.

Tanken var inte att jag skulle ta en lång promenad utan mitt huvud behövde luft och förhoppningen var att huvudvärken skulle försvinna. Men det lilla kan bli så mycket mer. Även om det var många minus ute var det friskt och skönt i luften. Lagom med sol och vind. Det blev en läkande tid för kroppen och mitt inre under dessa kilometer. Ni vet när benen bara går av farten och kroppen bara vill fortsätta. Det blev en tacksam meditativ promenad och efter ett tag släppte även huvudvärken.

Man ska inte underskatta det lilla

Som jag nämnt tidigare är det inte alltid de hårda passen som ör viktiga utan just de här promenaderna är dina komplement till din eller min vardagsmotion. Ta på kläder och skor för en promenad, de behöver vi alla då oh då – kanske till och med regelbundet.

 

Promenaden som gav mycket mer än förväntat

För att komma hem stod de sista hindret på plats. En fin lång uppförsbacke.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply