Motivation

3 SNABBA FÖR TRÄNINGSMOTIVATION

Passar på att dunka in 3 enkla sätt att peppa träningen i vinter. För ibland behövs det extra motivation när dagarna känns lite gråa helt enkelt.

 

NY PODCAST ATT FÖLJA

Ät rätt träna smart  “I Ät rätt träna smart pratar vi om allt som berör träning, kost, hälsa och livsstil och diskuterar om allt från overhead squats till att hitta balans i vardagen. Förutom oss värdar (Martin Gilck, Malin Henriksson & Sara Söderström) kommer podden även förgyllas med intressanta gäster som vi är övertygade om kommer kunna inspirera, motivera och bidra med lite nya kunskap”.

Jag tycker extra mycket om de senaste två uppdateringarna.  Avsnitt #15 med Lukas Högberg fokuserar mycket kring Games och Crossfit, och avsnitt #14 med Joseph Tekie som handlar mer om kategorin fitness. Killarna är riktigt sköna och ärliga, in och lyssna!

Länk: Ät rätt träna smart

 

NYA TRÄNINGSREDSKAP ATT TESTA

Hållbara miniband / Treningsstrikk från Norgesbeast “Hip bandsen är en mix av Bomull och Polyester vilket ger det en lång hållbarhet. Materialet Polyester gör bandet elastiskt vilket ger det en bra passform kring låren. Fungerar att tvätta i tvättmaskinen på 40 grader, men rekommenderar 30. Banden finns i tre olika grader av motstånd, perfekt för alla typer av styrka. Använd banden när du värmer upp eller när du utför exempelvis benböj, höftlyft eller utfallssteg. Bekvämlighet är nyckeln med hip bands från Norgesbeast.”

Här är det ett nytt samarbete som har rullat in. Bra kvalité och ett bra komplement till träningen, speciellt benträningen där jag använder banden flitigt! Norgesbest är inte helt oväntat ett Norskt företag, men dom fraktar gratis till Sverige. Heja!

Länk: Norgesbeast.no/sv (gratis frakt till Sverige).

 

NY BOK ATT INSPIRERAS UTAV

Mårten Nylén : resultat, balans och lite magi. “Mårten Nylén : resultat, balans och lite magi visar hälsoexperten Mårten Nylén hur vi kan uppnå fantastiska resultat och balans i livet, oavsett förutsättningar. Här får du ta del av en träningsfilosofi som är fylld av enkelhet och en smittande glädje. Bokens handfasta och smarta hälsotips hjälper dig att optimera dina motionsvanor och få ut det mesta av din kost, vila och mentala balans. Med en positiv inställning, en enkel handlingsplan och lite magi kan du lyckas med vad du än drömmer om.”

Det är alltid roligt att ha saker att se fram emot, och Mårtens bok kan bli både en julklapp till dig själv eller till någon i din närhet. Att dessutom ha en inspirerande bok i hemmet (lägg den på ett ställe är den är synlig) gör att du blir påmind och peppad om budskapet i texten, bara genom att gå förbi boken.

Länk: Förbeställ här

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply