Uncategorized

LÖRDAG

Hej fina! Helgens träningspass inleddes tidigt med biceps och axlar, det är svårare att få en bättre start på helgen är så. Att komma in på gymmet under morgonens lugna timmar är ändå lite speciellt, hörlurarna kopplas in i mobilen och träningslistan letas fram. Fokus ligger enbart på kommande träningspass och allt annat glöms liksom bort. Det är här man har tid för att på riktigt fylla på med energi och ladda upp inför dagen/veckan/året. Vilken boost det är när man tänker efter, som en guldkant på livet!

Passet i korthet bestod utav: Warm up 10 min > Arnold press + Lateral Raises, Superset > Militarypress +  One Arm Lateral Cable Raise (left+right), Superset > Bicep Curl Barbell > Neutral Grip Bicep Curl + Bicep Curl Static Hold with weight > Bicep/Tricep Superset in cable. Stretch 10 min.

Nu börjar lördagen avrundas och förutom träning så har dagen bjudit på både strandhäng, lite shopping och god mat. Favoriten här under en varm dag är acai bowl, lagom svalkande och mättande, och toppad med frukt/bär. Som en frozen yoghurt, men perfekt som brunch/mellanmål. En riktig favorit! För ett tag sedan testade vi även att byta ut det svenska kaffet (som jag nyss lärt mig dricka..) mot den varma drycken Turmeric latte, eller gurkmeja latte som det faktiskt blir på svenska. Turmeric blandas ut med skummad mjölk och pudras med kanel innan den serveras, varpå resultatet blir en koffeinfri latte som ska vara bra för immunförsvar och hälsa. Slutbetyget i vilket fall blev att latten gjorde sig bättre på bild än i magen, men alla nya erfarenheter är bra erfarenheter, och kanske kommer den testas på igen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply