Trend

VARDAGSBOOSTA TRÄNINGEN

Jag lever verkligen i träningstights 24 timmar om dygnet. Utan att överdriva så är livsstilen här ett riktigt eldprov för träningskläder (alla kategorier) då det svettas och slits flitigt i gymmet, på promenader och all tid där emellan. Favorittightsen alla kategorier är Gymshark’s seamless kollektion, men eftersom modellerna är utsålda på hemsidan så var det dags att boosta träningen med att testa på ett nytt märke.

Rapidwear är ett märke från Australien, men dom skeppar worldwide så in och kika! Modellen jag beställt finns att hitta här (jag har storlek XS). Jättesköna tights med hög midja och tunt tyg! Förmodligen inga träningstights som kommer hålla hela livet ut då tyget känns lite tunt, men toppentights för varma dagar. Ligger du mellan två storlekar så skulle jag rekommendera att välja den mindre storleken då tyget är väldigt stretchigt utan att vara genomskinligt.

 

 

Med det sagt så är nya kläder till träningen är alltid härligt och uppiggande, men mitt allra bästa tips för att boosta träningen är ny musik till träningslistan. Enkelt och effektivt!

Här är 4 låtar som höjer pulsen på mina pass just nu:

  1. Leave The Lights On / Will Sparks
  2. Booty Time /Aazar
  3. Don’t Stop / Yellow Claw
  4. Humble Skrillex Remix / Skrillex

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply