Hälsa MAT Okategoriserade

Näringsrik frukost , äggmacka och grön smoothie

nyttig frukost, äggmacka, smoothie

nyttig frukost, äggmacka, smoothie

nyttig frukost, äggmacka, smoothie

Godmorgon måndag och vecka 8 är här! 🙂

Givetvis så startar jag denna dag och vecka med en näringsrik frukost. Hoppas du gör detsamma? Tråkigt nog inte just denna frukost på pricken, då det är alldeles för tidigt och mörkt i detta Sverige land att fota klockan sju på morgonen i februari, men är ifrån någon dag sedan. Här med inspiration i form utav äggmacka och grön smoothie. En riktigt näringsrik frukost start på dagen. Med tanke på det tidigare bröd recept(länk) jag delade här så blev jag så himla sugen på att testa att själv baka något eget och annat. Personligen så har jag inget tålamod till att baka med jäst… Så jag använde i stort sätt det tidigare receptet men bytte ut jästen emot bakpulver och ersatte vetemjölet till enbart havre mjöl och soja mjöl istället. Blir mer scones likt då och så himla gott!!! Kommer dela receptet i exakt detalj här i veckan så håll utkik efter det. Det vill ni inte missa att testa!

I övrigt så är det en arbetsdag på gång för min del och idag består den enbart utav behandlingar. Håller tummarna för en riktigt bra vecka! Vet ni vad det allra bästa med denna vecka är?! Om enbart en och en halv vecka är jag äntligen i CHICAGO och får träffa Erik igen efter något som känns som hundra år men fem, nästan sex veckor ifrån varandra. Nu räknar man ner! Önskar er och mig själv en fin vecka faktiskt. Kram🌸

nyttig frukost, äggmacka, smoothie

nyttig frukost, äggmacka, smoothie

nyttig frukost, äggmacka, smoothie

nyttig frukost, äggmacka, smoothie

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Nyttigt morotsbröd utan jäst. - Miranda Källhage - I am ready
    21 februari, 2018 at 07:18

    […] jag nämnde tidigare så gjorde jag en modifiering på det bröd recept (länk) jag delade med er i förra veckan. I stort sätt det ända jag gjorde var att jag bytte ut […]

  • Leave a Reply