LIVSSTIL MAT Okategoriserade

Grillsäsongen håller jag kär!

Grillsäsongen

grillsäsongen

Grillsäsongen, livets bästa säsong! Hur trevligt det än må vara med pepparkakor, glögg, sill osv så är helt klart grillsäsongen min absoluta favorit säsong. Håller ni med?
Jag tror inte det finns någonting grillat som jag personligen absolut inte gillar… Men det bästa jag vet är när man kan få lite av varje! Halloumi, majs, lax, en stark korv eller köttfärsspet är mina favoriter.

Så min söndagskväll efter gårdagens träningsjobb spenderades genom grillmiddag med mamma och pappa. Super gott! Samt en massa serier, tidningstittande och inspirationssökande.

Igår uppstod en känsla jag inte haft i mig på 4 månader… En känsla som annars ligger mig väldigt nära i kroppen. Kan ni gissa vad det va? Jag var uttråkad. På riktigt. I samma sekund som jag sa det så sa även mamma och jag samtidigt: ¨Det är ett fantastiskt bra tecken¨. Och det är det verkligen. Jag har haft så fullt upp i mitt stackars huvud senaste månaderna att tanken uttråkad har varit och gömt sig bakom månen minst sagt. I varenda ledig minut har jag bara velat ta det lugnt, fram till senaste två veckorna typ. Och igår kom till och med känslan uttråkad tillbaka. Det säger sig själv, jag är stark, redo och laddad för detta sommar halvår! Wohoooo. Motivation <3

grillsäsongen

Bläddrade tidningar i brist på annat. Mysig underhållning enligt mig. 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Vad drömmer jag om just nu? Drömmar - Miranda Källhage - I am ready
    25 april, 2018 at 15:14

    […] jag var uttråkad i helgen (läs detta inlägg). Så låg jag och bara gottade mig i inspiration och hittade just […]

  • Leave a Reply