LIVSSTIL Okategoriserade

Fredag! Nu byter vi ut träningskläder emot människokläder och klackar!

Fridaaaaaay, helg och jag ser så fram emot att byta ut träningskläderna emot människokläder denna helg. Nån mer som har det på agendan till helgens planer? 😉

Jag börjar inte arbeta med dagens första kund förrän 10.45 denna förmiddag, men vaknade så klart 06.00 utan möjlighet att kunna somna om… Så trött man blir ändå. Känner mig helt slut i huvudet men ändå väldigt taggad på helgen. Så som ni kanske förstår så har jag redan hunnit vara uppe i några timmar, ätit frukost, kollat youtube, duschat, målat naglarna osv osv. Ska även ta tillfället i akt och bestämma kvällen outfit så jag snabbt kan få på mig den, lägga på mascaran och ta mig in till stan snabbt väl hemma från jobbet sen.

Hade så klart kunnat utnyttja denna morgon till träning, men helt ärligt så har jag känt mig otroligt trött i kroppen och huvudet denna vecka så jag pausar. Tar det lugnare med träning denna vecka och laddar om med tuffare tag inför nästa vecka istället. Viktigt för både kropp och knopp. Lyssna på kroppen, det är de viktigaste vi kan göra.

Wiiiii KRAM för att det är helg ändå.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lina
  30 april, 2018 at 19:10

  Är du sponsrad av Barebells? Eller köper du dem själv? Tänkte med tanke på hur mycket det syns på bloggen.

  • Miranda
   Reply
   Miranda
   1 maj, 2018 at 08:39

   Hej! 🙂 Jag får inte betalt för att dela Barebells, har inget samarbetskontrakt med dem, utan får lite produkter in emellan, ibland köper jag själv! 🙂

  Leave a Reply