Okategoriserade

Veckans lista, vann en resa, utgång, kitesurfing

Här kommer veckans lista 17!

Veckans tips: Häng på min lätta löputmaning! Planera in kommande veckas löppass redan nu! 🙂 

Veckans godaste: Jag ska gå upp och hämta en Barebells glass nu och njuta av framför en serie resten utav kvällen innan tidig läggdags. Det ska bli super gott!

Veckans höjdpunkt: Veckans höjdpunkt är utan tvekan att jag vann en resa!!! Ja ni hörde rätt. Jag vann en resa och allt är nu bokat och planerat. I augusti ska jag därför till Kroatien och inget mindre än KITE SURFA!!! Hur sjukt och roligt?! Jag är så glad och tacksam.

Jag har känt mig lite splittrad gällande mina sommar planer, inte bokat något och här var anledningen till det, ödet! Jag känner mig super spänd och taggad på detta. En helt annan typ av resa, på många sätt utanför min comfortzone men det som faktiskt gör att detta känns extra rätt och menat.

Läs mer om campet här. 

Bilder lånade ifrån Printerest. 

Veckans ovanliga, jag lägger även till veckans bästa: Vi hade en FANTASTISK kväll och natt på stan igår. Vi startade ett gäng på S.A.K för middag och drinkar följt av en liten bar runda. Stranger, en hot shot på Yaki-Da, några timmar på Push och ett 30 minuters avslut på Bakluckan Park Lane innan stan stängde igen. Proppat med glada och härliga människor gjorde vår kväll väldigt stökig men så lyckad. 

Körde näst intill samma outfit igår som på dessa bilder ifrån min examen för 1 år sedan. 

Veckans känsla: Generellt så har veckans känsla varit tuff. Som ni vet har jag suttit fast i extremt mycket huvudvärk. Hoppas detta släpper till kommande vecka. 

Veckans nästa: Det ser ut att bli en toppen vecka! Jobbar halv dag imorgon innan jag ska möta upp Caroline och följa med henne till lite bröllops klänningsbutiker och prova bröllopsklänningar. Sen blir det nog en bit mat på stan och trevligt umgänge. Ledig tisdag, inga planer. Behöver vila. Långa jobbdagar ons och tors innan jag åker bort ifrån Göteborg denna weekend. Mer om det längre fram. 

Stundens position. Benen i högläge.

Bye bye vecka 17, Kram🌸

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply