Okategoriserade

Förkylning, pollen? Något form av monster kom och tog över min kropp i veckan!

Vill bara checka in och säga heeeeej!

Precis som rubriken låter… Förkylning eller pollen, troligtvis en kombination av båda två tog över min kropp totalt i veckan! Kändes mer eller mindre som ett monster hoppat in i min kropp och sprutade vatten i vartenda hål samt hade rockkonsert i huvudet på mig. Det har helt enkelt varit en tuff vecka därav brist på uppdatering här. I onsdags handlade det näst intill om liv eller död hahah… Tänk att man kan bli så ynklig ändå. Nu idag, efter gårdagens bravader känner jag mig faktiskt piggare än på hela vecka tillsammans. Kanske på grund av tanken att jag i morgon vid efter lunchtid befinner mig i huset i Spanien! Känns dö bra! 🙂 Dags för några dagars semester och återhämtning!!

Men först ska jag beta av en dag med träningsjobb innan jag väl checkar ut totalt vid 18.30 tiden ikväll! Let´s go dagen!!!! KRAMAR.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply