LIVSSTIL MOTIVATION Okategoriserade

Utekväll, sol, vänner och gymträning!

Vilken helg och 10 poäng till Sverige just nu! Helt galet vad magiskt klimat vi har för tillfället. Underbart! 

Fredagskvällen spenderades med vänner. Grill, spel och utgång på premiären av årets Port Du Soleil. Trevligt trevligt! Låg därav näst intill enbart på altanen och tog det lugnt hela lördagen för att vila upp mig. Skönt! Idag söndag har jag äntligen kommit tillbaka till mina söndagsklasser igen efter två veckors uppehåll. Riktigt kul att vara tillbaka hos de grymma krigare igen. Därefter har eftermiddagen spenderats med vänner, lunch, glass och mys ute. Och gissa vad som hände ikväll?!

Jag kom hem, la mig i sängen då jag kände mig trött och mör. Dock otroligt jäkla träningssugen då jag inte varit på gymmet på säkert tre veckor… Försökte lägga upp en träningsplan för veckan och insåg att det är väldigt mycket jobb. Suget fortsatte och vips på bestämde jag mig för att dra till gymmet nu, på kvällen! Jag personligen avskyr att kvällsträna, har troligtvis inte gjort det på säkert två år MEN jag gjorde det och jag är så himla nöjd och glad i kroppen över det. En enkel timmas träning med fokus på bröst och triceps! Jag kommer somna gott ikväll!

Sänk kraven och bara kör det du är sugen på!!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply