LIVSSTIL Okategoriserade

Våren 2018, du har varit magisk! Brunch

brunch brunch

Japp, jag lever! Till 100 procent dessutom. Bloggen har ekat tomt men mitt liv har ekat fullt. Det har minst sagt varit en magisk vår. Veckodagarna har varit fyllda med jobb. Planerat att skriva ett litet inlägg om det här i veckan. Medan helgerna har varit späckade med glädje och härligt umgänge. Precis som ni kan se på bilderna i detta inlägg.

Förra helgen var det brunch och dagsfest som ni kan se på bilderna här ovan och igår var det födelsedagsbrunch för Sarah och magiskt häng på stan som ni kan se på bilderna här nedan. And the rest is history skulle man ju kunna säga 😉 Och denna härliga vibe verkar sitta i sig för jag ser minst sagt fram emot veckorna och månaderna som kommer. NJUTBART kallar jag livet just nu.

Med det så är snart även denna söndagskväll över och jag har planerat allt jobb för veckan samt min egenträning osv osv. Planering och struktur är alltid en söndagssyssla. Glöm inte det. Puss och kram!

cake pops brunch brunch brunch vit sangria

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Moa
  12 juni, 2018 at 15:13

  Hej måste bara fråga, vart är byxorna ifrån dem är ju dröm 🙂

  • Miranda
   Reply
   Miranda
   12 juni, 2018 at 15:55

   Klart du ska fråga! Dem är från Zara och jag kommer bo i dem i sommar haha så härliga! 😀

  Leave a Reply