Hälsa LIVSSTIL MAT Okategoriserade

Acai bowl

acai bowl

Bilderna är ifrån nationaldagen. En god acai bowl på stan. 

Godmorgon!! Klockan är 07.20 och jag har sovmorgon idag, men vaknade i vanlig ordning 06.20. Vilket innebär att frukosten är i magen och jag ska fånga dagen genom att starta igång denna tisdag med ett gympass! Jobbar sent idag vilket innebär att jag hinner med egenträning i lugn och ro innan. Valde mellan ett löppass eller ett benpass på gymmet (mina givna favoritträningspass). Men det faktum att jag inte har några hörlurar gjorde valet otroligt enkelt. Gym it is! SÅ NU KÖR VI!

acai bowl

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Emma Engström
  12 juni, 2018 at 13:01

  Nämen guud så gott!! Kram

  • Miranda
   Reply
   Miranda
   12 juni, 2018 at 15:55

   Verkligen!! Kram på dig 🙂

  Leave a Reply