Okategoriserade

Om jag… Frågor och svar!

Om jag inte hette Miranda skulle jag: Sebastian eller Alexander typ om jag vore kille haha. Som tjejnamn var Miranda det ända alternativet. 

Om jag fick byta ansikte med en kändis skulle jag: Oj. Izabella Scorupco är ändå sjukligt snygg. 

Om jag kunde spela ett instrument jättebra skulle jag: Saxofon. 

Om jag bara fick träna en typ resten av livet skulle jag: Gymma. Styrka är a och o. 

Om jag hade fått beskriva en perfekt dag: Då hade den startat med att vakna upp super utvilad. Solen hade strålat till hundra procent och dagen hade startats med en magisk frukost/brunch. Den hade innehållit fantastiskt umgänge, den hade varit lättsam, sol, bad, grill, favorit musik osv osv. 

Om jag fick ändra tre saker med mitt utseende skulle jag: Oj löjligt svar kanske men helt ärligt, inget? Jag är jag, allt har sin charm. Jag har faktiskt inga direkta komplex. Har lite landat i att alla är fina på sitt sätt och det finns ingen mening att gå runt och ha ångest över någonting på ens kropp eller utseende. Bara onödig energi. 

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag: Oj, jag vill typ göra allt. Jag skulle vilja bli eventfixare, bröllopskordinatior, lärare, något projektledar av någon form etc etc. 

Om jag hade en superkraft skulle det vara: Då skulle jag flyga! Så slipper man åka buss/spårvagn. Tänk vad mycket tid man hade sparat! 🙂 

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag: Vi alla vet ju att jag skulle vilja bo i en varm stad. Men just nu är ju Göteborg sjukt glatt ändå!!

Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag: Äta tacos. Inget snack om den saken!

Om livet tog slut på söndag skulle jag: Bokat en resa till Ibiza och levt life. 

om jag

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply