Okategoriserade

Veckans lista, 25

Här kommer veckans lista 25!

Veckans tips: Vår magiska raw food buffe!! Livets godaste buffe, utan tvekan. I torsdags blev det fin lunch för mig för att fira det som precis hade hänt!!! Se längre ned. 

Veckans godaste: Veckans godaste var helt klart att vi kollade Sverige matchen från en 38 grader varm pool. Vi såg matchen på Sankt Jörgen som hade match event. Vet inte om matchen var så intressant för mig men en två timmar i poolen var inte helt fel. 

Veckans höjdpunkt: Jag har blivit lägenhetsägare!!!! Till en fantastisk pärla och jag mer maximalt lycklig och nöjd över det. Det var ingen dans på rosor och det var ett riktigt jobbigt dygn men nu är den min och ingen kunder vara nöjdare över det. Den är så fin. 

Veckans bästa träningspass: Mitt benpass i fredags! Jag var på gymmet i säkert två timmar och bara ¨köttade¨ på. Längesedan jag hade ett sånt lugn på gymmet så jag njöt av varje sekund. Satte dock sina spår i benen efteråt 😉 

Veckans känsla: Jag har haft mycket ångest i mitt liv. Men jag har aldrig haft så mycket ångest som kring denna lägenhets budgivning! Satt i princip och skakade några timmar i väntan. Men lyckan efteråt och känslan i kroppen just nu är maximalt bra. 

Veckans nästa: Det blir jobb i vanlig ordning med behandlingskunder, PT kunder och gruppklasser innan det festas till i helgen igen. Tog till och med en lugn midsommar som uppladdning för nästa helg 🙂 

Bye bye vecka 25, Kram🌸

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  tina
  24 juni, 2018 at 20:17

  var i gbg köpte du?:D

  • Miranda
   Reply
   Miranda
   2 juli, 2018 at 07:39

   Åh det kommer jag inte skriva ut här, men inne i centrala stan 🙂

  Leave a Reply