LIVSSTIL Okategoriserade

Veckans lista 26

Här kommer veckans lista 26!

Veckans tips: Löpning vid havet utan tvekan. Har sprungit denna runda två gånger denna vecka och det får mig att må så bra! Det har varit en bra träningsvecka samt att helgen varit otroligt festlig. BALANS med andra ord. 

Veckans godaste: Fredagstacosen!!!

Veckans höjdpunkt: Gårdagen. Jag hade en fantastiskt rolig gårdag med massa magiska vänner. Först brunch och födelsedagsfirande med dagsfest för en vän med ett gott gäng. Sen tog jag bussen hem och vann VM i dusch och ombyte och slängde mig på nästa buss iväg igen efter typ 20 minuter. Då näste man skulle firas. Middag, drinkar, musik quiz och utgång på det. Snacka om att jag var stålkvinnan igår som hade energi igenom hela dygnet. Idag har det varit full vila och platt fall i solen dock! 🙂 Men det var en riktigt kul somrig festdag. 

Veckans bästa träningspass: Som veckans tips lyder så har mina löppass varit mest uppskattade i veckan. 

Veckans känsla: Den har varit bra!! Veckan rullade på och helgen satt som ett smäck. 

Veckans nästa: Nu blir det jobb mån-tors innan jag och Sarah tar bilen till Båstad över helgen!!! Det om något ska bli glatt! 😀 

Bye bye vecka 26, Kram🌸

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    L
    4 juli, 2018 at 21:30

    Hej Miranda, har en fråga – om man räknar kalorier för att man vill hålla sig inom en viss mängd- bör man räkna in läkerolen oxå? Jag kan lätt/ofta äta upp 1 helt paket för att stilla tex sötsug. Vad tycker du? 🙂

  • Leave a Reply