Om mig

Osteopat och Personlig tränare Göteborg

Jag heter Miranda Källhage, är 23 år gammal och bor i Göteborg. Jag är tjejen som brinner för träning, kost, välmående och strävan efter en frisk, stark, funktionell och balanserad livsstil. Min ambition här i livet är att kunna hjälpa så många det bara är möjligt att hitta sitt maximala välmående. Jag är egenföretagare och arbetar idag som Osteopat, Personlig tränare och gruppträningsinstruktör på Sankt Jörgen Park här i Göteborg.

Mitt största generella intresse igenom livet har alltid varit idrott. Jag har själv utövat ett ex antal idrotter men handbollen var det som tog mitt fulla intresse i min ungdom. Jag gick i idrottsklass på grundskolan, handbollsinrikting i gymnasiet och har tagit del utav ett antal ledarskapsutbildningar.

Jag har själv 2-3 års erfarenhet utav ortorexi och ätstörningsbeteende men är nu 2-3 år senare 110 % frisk. Denna resa blev en otrolig lärdom för min del och att tagit sig ur en sådan djup svacka har gjort mig till den otroligt starka, säkra och även kunniga person som jag är idag.

Jag tror inte på något ”allt eller inget”. Utan har man hittat sin balans så kan man njuta utav precis allt i hela världen. Idag är jag en sann livsnjutare som, som sagt brinner för träning, kost, välmående och strävan efter en frisk, hälsosam, stark och balanserad livsstil.

Nu blir vi FIT FOR FIGHT tillsammans.

Instagram: miranda.kallhage

Här hittar ni min hemsida för tjänster och priser: www.kallhage.se