Mårten Nylén om nya föreläsningsturnén: “Det här är det mest personliga jag någonsin gjort!”

Med nya föreläsningsturnén TÄNK OM vill Mårten Nylén inspirera publiken att våga följa sina drömmar. Mårten Nylén har hittills varit förtegen om ditt mest privata men i nya föreläsningen TÄNK OM delar han med sig av starka personliga upplevelser och fartgupp han har stött på på vägen under sin livstid och karriär. Foto. Daniel Stigefelt

Mårten Nylén föreläser cirka 50 gånger per år. I fjol turnerade han i 20 städer med sin egen föreläsningsturné. I år bjuder han på ett helt nytt och fräscht material och så här säger han efter premiären i Stockholm med nya föreläsningsturnén TÄNK OM. – Det här är den mest personliga föreläsningen jag någonsin gjort!
Foto. Marcus Järvinen

Måren Nylén om nya föreläsningsturnén: "Det här är det mest personliga jag någonsin gjort!"
Mårten Nylén har hittills varit förtegen om ditt mest privata men i nya föreläsningen TÄNK OM delar han med sig av starka personliga upplevelser och fartgupp han har stött på på vägen under sin livstid och karriär.

Grattis till en lyckad premiärföreläsning! Det satt drygt 500 personer i publiken. Hur har responsen varit efter föreläsningen?

– Responsen har varit fantastisk! Jag har fått oerhört fina mejl och meddelanden från människor som valt att tänka om.

Vad har inspirerat dig till innehållet?

– Allting började med att jag reflekterade över hur många gånger människor använder tänk om men inte följer upp och gör någonting för att skapa verklighet av sina drömmar. Föreläsningen TÄNK OM handlar om att våga följa sina drömmar.

Måren Nylén om nya föreläsningsturnén: "Det här är det mest personliga jag någonsin gjort!"
Det kom drygt 500 åhörare på premiären av TÄNK OM i Stockholm på Clarion Sign.

Vad hoppas du att åhörarna ska få med sig av den här föreläsningen?

– Massor av inspiration, smarta verktyg och förståelsen för att nästintill vad som helst är möjligt när man ”gör”.

Hur skiljer sig den här föreläsningen från dina andra föreläsningar?

– Detta är den mest personliga föreläsningen jag någonsin gjort! Jag berättar öppet, rakt och ärligt om många saker inte tidigare lyft. Denna innehåller det viktigaste från de andra men har väldigt mycket nytt. Tänk om är en föreläsning som vänder sig till alla, oavsett ålder, person och målsättning, och jag är säker på att detta är en föreläsning som kan förändra liv.

Måren Nylén om nya föreläsningsturnén: "Det här är det mest personliga jag någonsin gjort!"
Med nya föreläsningen TÄNK OM hoppas Mårten på att inspirera andra att våga följa sina drömmar ocj förstå att det mesta är möjligt, bara man gör.

Läsarrabatt!

Du som bor i Göteborg 27/5 kl. 15.00 på Folkets Hus och i Malmö 3/6 kl. 18.30 på Scandic Triangeln, har nu chansen att lyssna på föreläsningen och få 10 % läsarrabatt med koden “Iamready10” när du beställer på Tickster.com

Du som köper biljetter har även möjlighet att vara med på träningspasset som arrangeras kl. 10:00 (samma dag) i samband med föreläsningen. För att vara med på träningen behöver du OSA till [email protected]

Smart träning med Mårten: Ett lekfullt och roligt pass som alla kan vara med på oavsett ålder och träningsnivå. Inga redskap behövs men en bra inställning och ett leende på läpparna kan underlätta. Missa inte detta smarta men effektiva pass med Mårten som uppvärmning inför föreläsningen. Passet är ca 40 min. Träningarna äger rum kl. 10:00 27/5 på Nordic Wellness Eriksberg i Göteborg och kl. 10:00 3/6 på Nordic Wellness Emporia i Malmö.

3 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.