Nu kommer boken och föreläsningen: Resultat, balans och lite magi

Vill du skapa de bästa förutsättningarna för ett hälsosamt och gladare liv?
Ta hjälp av hälso- och träningsprofilen Mårten Nylén för att vässa ditt mindset och bli en vinnare.
Nu ger han sig ut på Sverigeturné med sin föreläsning ”Resultat, balans och lite magi!”

Foto. Daniel Stigefelt

Han har tränat mängder av kändisar och hjälpt andra att få magiska resultat i TV-rutan. Nu får du chansen att lära dig hemligheten bakom framgångarna och ta del av verktygen som hjälpt hundratals personer att nå sina mål.
– För mig spelar det ingen roll om du är kändis, världsmästare i en sport eller en helt vanlig person som försöker ta dig tillbaka efter en skada. Det handlar alltid om att börja skapa från där man står just nu. Att bygga en stark grund för att sedan ta sig till det man vill uppnå, säger Mårten Nylén.

Ta del av framgångsnycklarna

Med den nya föreläsningen ”Resultat, balans och lite magi!” får du ta del av Mårtens liv och resa och får värdefulla nycklar till hur du kan ändra tankesätt, rikta fokus och bli mer framgångsrik. 

Du får följa med på resan från adoptionen från Korea, uppväxten i Mörrum och hans utveckling från en helt “vanlig” kille med tunghäfta och stora drömmar till kändistränare, TV-personlighet och en välrenommerad föreläsare.

– Denna föreläsning är väldigt speciell för mig för att jag har valt att inte lämna något utanför. Den handlar självklart om att skapa hälsa på ett bra sätt men minst lika mycket, om inte mer, om att våga följa drömmar. Att våga satsa och bygga livsstil efter det man mår bra av.

Redan i december kan du köpa Mårten Nyléns bok ”Resultat, balans och lite magi” och denna ligger som grund till föreläsningen. Däremot kommer det dyka upp lite nytt under föreläsningen.

Under 90 minuter bjuder Mårten Nylén på fler historier, nycklar om hur du med rätt inställning, dedikation och lite magi kan nå personlig utveckling och nå dina drömmars mål.

Investera i dig själv, din vän, kollega eller din familj – missa inte ”Resultat, balans och lite magi” när föreläsningen besöker din stad i vår.

Missa inte chansen att se Mårten live – köp dina biljetter här!
Ange koden Iamready så får du 10 procent rabatt

Släpps redan på fredag

Redan på fredag, den 14 december, kan du köpa Mårten Nyléns bok ”Resultat, balans och lite magi” men bara för att du läst boken betyder det inte att du inte får med dig ny värdefull kunskap från föreläsningen.
Under 90 minuter bjuder Mårten Nylén på fler historier och ger dig värdefulla nycklar som tillsammans med rätt inställning, dedikation och lite magi kan hjälpa dig att skapa personlig utveckling och nå dina drömmars mål.
Investera i dig själv, din vän, kollega eller din familj – missa inte ”Resultat, balans och lite magi” när föreläsningen besöker din stad i vår.

Mårtens bok släpps den 14 december men du kan boka ditt exemplar redan idag – köp boken här!

Missa inte chansen att se Mårten live – köp dina biljetter här!
Ange koden Iamready så får du 10 procent rabatt

1 KOMMENTAR

  1. […] Någonting man inspireras av Att gå på en härlig föreläsning kan vara kicken man behöver för att ta tag i sina länge eftersatta mål. Därför vill jag erbjuda dig en julrabatt på Mårtens föreläsning Resultat, balans och lite magi. Du får 15 % på ordinarie pris (249 kr) när du skriver in koden ”godjul”på Tickster . Koden varar fram till julafton kl 15.00. Att komma på föreläsningen är också din chans att få en signerad bok och få hälsotips personligen av Mårten. Här kan du läsa om föreläsningen Nu kommer boken och föreläsningen – Resultat, balans och lite magi […]

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.