Träning

Vägen till SM

Givakt!

Det är mörkt, kallt, blött, jag har inte sett solen på en vecka och idag står det sex stycken femminuters-intervaller på schemat. Det är det passet jag hatar mest, men det ska göras en gång i veckan ändå! Det är inte kul, det är aldrig roligt, men det är sjukt gött! Vid enstaka tillfällen så är det gött under passet men för det mesta så kommer känslan efteråt. Jag är stolt över mig själv, jag känner mig duktig och stark, framför allt så känner jag att jag är lite närmare mitt stora mål. Jag tränar för SM i militär hinderbana som kommer gå av stapeln under SM-veckan i Helsingborg under juni månad. Mitt stora mål är att slå den 40-årige gubben, Jutti (en god vän), som slog mig med 18 sekunder på den 500 meter långa militära hinderbanan under det historiska första SM:et tidigare i år. 

Nu är det bara pannben som gäller, bit ihop nu kör vi!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply