Träning

Stakintervaller

När det kommit så mycket nysnö spritter det i mina puderådror! Jag vill ut och åka off-pist! I brist på nedfarter så blev det stakintervaller med Alfons istället! Det är ett kul och jobbigt sätt att variera din längdskidåkning på.

Stakintervaller

Det blev isigt både i skägget och på linsen idag!

Stakintervaller

Uppvärmning: ca 2 kilometer.

Staka max i 4 minuter.

Vila 2 minuter.

Upprepa 8 gånger.

Nedvarvning ca. 2 kilometer.

Stretch!

Det var riktigt gött! Kul att få åka lite skidor och det känns lite effektivare när jag kör intervaller. Jag tycker verkligen om att få hög puls.

Våga utmana dig själv i skidåkningen. Snöra inte bara på pjäxorna och kör 5-10 kilometer varje gång utan variera dig med intervaller. Det finns en risk att det kommer ta emot i början, men gör det regelbundet i en månad så kommer du vara fast sen! Om du inte vill utmana dig själv varje gång så är det såklart okej att åka och njuta av den vackra naturen också.

Stakintevaller

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply