Träning

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Igår var det dax, Toughest Stockholm 2018 drog äntligen igång. Vilket race det blev! Det var en krävande bana med tuff löpning och bra hinder. Löpningen är som jag sagt tidigare det som kommer vara den största begränsningen.

Toughest Stockholm 2018

Det var väldigt kuperat och mycket traillöpning. Löpning gick i fin natur men var väldigt jobbig. Hindrena var kanonfina. Stämningen på topp och ett välarrangerat race.

Jag är nöjd med min prestation under gårdagen. Det enda som jag inte är nöjd med är att jag var för nonchalant när jag skulle ta det sista hindret, rampen. Jag har klarat alla ramper på tävling utan problem under de senaste två åren. När jag var och provsprang rampen i fredags så fullkomligt flög jag upp. Det var inga problem alls. När det väl var dax för det avslutande hindret på tävlingen så var jag helt säker på att jag skulle klara det. Så säker att jag valde att jogga fram och inte växla upp. Detta resulterade såklart i att jag misslyckades! Sat fläsk vad arg jag blev på mig själv! Jag ber om ursäkt för svordomarna jag slängde ur mig i ren frustration. När jag hade laddat om och prövade igen så gick det utan problem, på tok för lätt för att ha missat på första.

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Note to self: Ta inte ut segern i förskott och var aldrig säker på att du kommer klara ett hinder bara för att du gjort det tidigare. Detta lilla missöde kostade mig en plats bland de 50 bästa. Jag slutade på 54:e plats. Vilket jag är nöjd med, det känns väldigt bra att komma på 54:e plats av 1500 tävlande herrar. Dock var det 30 sekunder som skiljde mellan mig och plats 49. Det tog mig mer än 30 sekunder att misslyckas, ladda om och klara hindret. Det grämer mig lite. I övrigt är jag otroligt nöjd med mitt lopp. Känner att jag la upp loppet bra och att jag inte hade gjort något utom rampen annorlunda.

Stort tack för all pepp längs vägen, och ett extra tack till Mårten som stod och väntade på mig på toppen av rampen. VARNING FÖR BILDBOMB!!!

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

Toughest veckan: Toughest Stockholm 2018

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply