Träning

Cirkelträning med Simning

Cirkelträning med Simning

Idag provade jag något nytt! Jag har länge tänkt att jag ska köra cirkelträning med simning i passet. Idag var det äntligen dax. Det kommer jag göra flera gånger! Det enda problemet är att jag är en badkruka utav rang, så det gäller att det är varmt i vattnet. Nu passade det perfekt när det är så varmt i luften och lite lagom svalkande i vattnet.

Cirkelträning med Simning

Jag njuter verkligen påvägen ned i vattnet!

Cirkelträning med Simning

Passet såg ut enligt följande:

3 varv av:

10 Pull-ups.

15 Dips.

12 Toes to Bar.

500 m Löpning.

100 m Simning.

500 m Löpning i uppförsbacke.

Veckans HIIT Pass: Swimrun

Nu passade det så bra för mig att det var 500 meter från utegymmet till stranden. Om det inte är det för dig så får du helt enkelt springa lite längre eller ta en extra sväng. Jag tycker du bör ha minst 500 meters löpning innan simningen. Simningen kan du också anpassa efter din simkunnighet och nivå, försök få simningen intensiv bara. För mig var 100 meter perfekt! Jag kunde hålla det intensivt men tappade ordentligt med tempo i slutet för att jag var trött. Du kan skala alla pull-ups med rodd på lämplig plats. Dipsen kan bytas mot armhävningar och toes to bar mot fällkniven eller sit-ups. Jag är väldigt nöjd med hur passet blev och det var kul att pröva något nytt med simningen i träningen.

Veckans HIIT Pass: Swimrun

Veckans HIIT Pass: Swimrun

Veckans HIIT Pass: Swimrun

Våga prova nya söker när du tränar. Gå på nya pass, prova nya träningsformer och var kreativ i din egen träning så den varieras på många olika sätt. Jag vet att det känns obehagligt och jobbig men testa. Du kanske hittar din nya favorit-träningsform? I värsta fall så varierar du bara din träning vilket är bra både för motivation och resultat. Så denna vecka ska du pröva någon ny övning, träningsform eller upplägg på ditt pass? Deal!

 

Veckans HIIT Pass: Swimrun

Baywatch Basse påbörjar löpning tillbaka mot gymmet.

Veckans HIIT Pass: Swimrun

Djupa fina andetag.

Veckans HIIT Pass: Swimrun

Veckans HIIT Pass: Swimrun

You Might Also Like

1 Comment

  • Profilbild
    Reply
    Hannas krypin
    19 juli, 2018 at 16:44

    Vilket härligt träningpass! Något liknande skulle jag också vilja göra. Tack för inspirationen.

  • Leave a Reply