Träning

Veckans HIIT Pass: 181122

Veckans HIIT Pass: 181122

Här kommer ett skönt helkroppspass som du kan genomföra snabbt på gymmet. Om du är tillräckligt stark kan 181122 bli ett bra HIIT pass. För att det ska bli HIIT behöver det bli högintensivt, alltså att du kommer upp i pulszon5-6. Om du inte klarar av att göra övningarna i det tempot som krävs för att komma upp i puls behöver du skala övningar eller vikter.

Veckans HIIT Pass: 181122

HIIT Pass 181122

4 varv av:

8 Atlas Stone To Shoulder @50/35kg.

8 Pull-ups.

8 Ring-dips.

8/8 Utfallsgång med en hantel över huvud och en vid höft. Ta en tyngre hantel i den nedre handen. @20 och 16/16 och 12 kg.

8 Toes-to-bar.

8 Kettlebell Swing @28/20kg.

Veckans HIIT Pass: 181122

Veckans HIIT Pass: 181122

Om du inte har en otymplig atlassten eller sandsäck på ditt gym så kan du använda en lättare “slamball” och öka antalet reps till minst det dubbla. Alternativt byta ut övningen till hantel Clean med två hantlar. Har du svårt med pull-ups? Byt ut till ring-rodd. Kan du inte göra ring-dips kan du köra vanliga dips eller push-ups istället. Toes-to-bar går bra att byta till knäuppdragningar eller fällkniven. Du kan alltså köra detta pass utomhus om du vill det. Hitta en sten som du slänger över axeln och håller i på utfallen. Eller strunta i några av övningarna och öka antalet varv. Det viktiga är inte hur och vad du gör, utan att du gör!!

Veckans HIIT Pass: 181122

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply