Okategoriserade

Mina Mål 2019

Som jag utlovat kommer här en genomgång av mina mål 2019. De flesta hänger med från 2018 och är saker jag konstant jobbar med. Jag har inte några mål som jag satte upp efter årsskiftet. Det är några privata och några träningsmål. För att nå dessa mål har jag delmål längs vägen. Detta för att se hur jag ligger till samt ha milstolpar som är närmare i tid och mätbara.

Mina mål 2019

Placera mig top 50 på minst ett lopp under OCRWC (Hinderbane VM).

Delmål:

Placera mig top 10 på ett OCR lopp i Sverige för att kvala in till VM.

Följa min träningsplanering.

Placera mig top 5 på SM i militärhinderbana.

Delmål:

Följa min träningsplanering.

Bli bättre på att planera.

Delmål:

Logga ALLT som skall göras i kalender samt skriv listor. Planera veckan på söndagen.

Gå och lägga mig i tid. Jag prioriterar bort sömn när jag har mycket att göra, då behövs sömnen som mest.

Delmål:

Få till planeringen och räkna in tillräcklig sömn.

Delmålen

Delmålen kommer göra mina större mål uppnåbara och realistiska. Det ger mig även milstolpar längs vägen som jag kan sikta på. Det är lättare att träna för ett lopp som är fyra månader bort än ett om 9 månader. Motivationen kommer vara högre under tiden.

Utgå från vart du är idag, var realistisk och sätt ett slutdatum för dina mål. Var strikt med dina mål och planer för att nå dem. Dock om du börjar märka att detta aldrig kommer gå så kan du modifiera, i första hand, din plan och i andra hand ditt mål. Behöver du det har du spänt bågen lite för hårt, ta lärdom och gör om.

Fundera över vad du verkligen vill! Vad som driver dig och vad som ger dig en kittlande känsla i magen. Den saken skall ditt mål kretsa kring. Du kommer misslyckas om du inte verkligen vill nå ditt mål. Hitta även ett stark varför kopplat till ditt mål. Ett varför som kommer driva dig även fast du inte vill göra det som krävs där och då. Något som får ut dig fast det regnar eller får dig att gå upp när sängen är så skön.

 

Stretch av långa höftböjarmuskeln

Gör mer av vad du älskar 2019!

Fundera på vad du vill, på riktigt och sätt ett för dig storslaget och realistiskt mål. Nu gasar vi!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply