Okategoriserade

Starta starkt

Starta Starkt

2018 är slut och 2019 har börjat! NU har du chansen att starta starkt, skapa nya vanor, ha ett rörligt, avstressat och mer hälsosamt år.

Starta starkt

Se till att börja nu vänta inte till imorgon eller nästa vecka. Du får ingen bättre möjlighet än den du har just nu. Det är bara att börja och sätta starka och hälsosamma vanor från början. Greppa monkeybaren och börja förflytta dig framåt.

Sätt realistiska och uppnåbara mål. För att hålla motivationen uppe kan det underlätta att ha ett tydligt mål. Det målet måste du kunna nå inom en rimlig framtid. För att sedan fortsätta med ett nytt lite större mål. Börja med små steg för att orka hela vägen!

Vad behöver du för att nå dina mål? Var behöver du prioritera upp? Vad behöver du prioritera ner för att kunna prioritera upp dina nya vanor? Hur kan du frigöra mer tid? Vad har du för strategi när du har det stressigt? Vad är viktigt för dig och vad kan du ta bort?

Mer om mina nya mål och vanor i senare inlägg. Se till att göra saker du tycker är roligt och som tar dig närmare ditt mål samt får dig att må bra. 2019, nu kör vi!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply