Kul tävling för alla glassälskare

Foto: Olympus E-PL9

TÄVLING! Älskar du också glass? Då måste du pröva den här goda och hälsoamma veganska rawfoodglassen ifrån Lily & Hanna’s!

Vi vill inspirera om hälsosamma och bra val och att glass inte alltid behöver vara “onyttigt” utan faktiskt till och med kan bli ett festligare mellis till barnen med granering som till exempel frukt och bär. Även på en tisdag. Hälsa för oss handlar inte om att leva som en “asket” i veckorna och sedan frossa i det mest fettdrypande och sockerstinna under helgen utan att hålla balans alla dagar i veckan året om. Det vill säga att unna magen och smaklökarna det som är gott men utan att för den saken skull behöva tulla på kavlitativa råvaror och näring eller skjuta blodsockret i höjden.

Glassen från Lily & Hanna är 100 % vegan, utan tillsatser, glutenfri, ekologisk och utan vitt socker. Visionen är att glassen ska vara undebart god och vänlig mot människor, djur och vårt klimat. Gräddigheten i glassen kommer från blötlagda cashewnötter som mixas med kokosmjölk. Glassen är sötad med plantnektar från kokosblommor som har lågt GI.
 
Vinnaren får 3 stycken värdecheckar per person vilket ger ett värde på totalt 3 glassförpackningar vilket är ett värde av över 200 kr i butik.
 

Det har aldrig varit enklare att tävla!

För att vara med och tävla behöver du göra följande:
1. Följ IAMREADY (@iamready.se) och Lily & Hanna (@lillyohanna) på instagram.
2. Tagga tre av dina vänner i det här inlägget som du vet älskar glass!
3. Gilla inlägget på instagram (@iamready.se)
 
 
Lycka till! De 3 lyckliga vinnarna presenteras i nästa månads nyhetsbrev! Vi följer även gärna upp våra tävlingar med vinnarintervjuer och man kan naturligtvis välja att vara anonym om man vill.
 
Läs gärna mer om glassen HÄR
Glassen från Lilly & Hanna är lika snäll mot magen som den är god!

Våra tidigare tävlingar

Att arrangera tävlingar och samarbeta med bra varumärken är kul tycker vi, det vill vi satsa större på under 2020. Nedan kan du läsa om våra tidigare tävlingar med Olympus och SOC.

Olympus tävling och vinnare:

Tävla om kamera från Olympus
Vi vann en E-PL9 och en TG-tracker från Olympus

Tävla om PT-träning och kläder från SOC

SOC Vinnarreportage:

Felix Ahl 29: “Funktionella och snygga träningskläder är jätteviktigt”


Sofie Blomkvist 36: “Det är jätteviktigt att peppa varandra i en vänskapsrelation”

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.